jendoja

 

Wees de ouder die jij wilt zijn.

De ouder zijn die je wilt zijn, begint bij jou. Hoe zit je in je vel? Ben je dichtbij jezelf? Kun je achter jezelf staan als je actie onderneemt? Als je je vergist kun je dan sorry zeggen en met een glimlach erachteraan: “Volgende keer beter”. Voel je je goed over jezelf? Want je zult moeten kiezen wat voor soort ouder je dan wilt zijn. Daarbij is het ook van belang dat je dat samen met bijv. je partner besluit. En je slaagt als je van je zelf en elkaar fouten mag maken. Je krijgt altijd weer een nieuwe kans.

Edu-Center Kokumu helpt ouders om zo snel mogelijk dit doel te bereiken. Wij willen in Nederland in een jaar tijd 500 gezinnen helpen om dit streven te halen. Daarom faciliteren wij alles wat nodig is voor een ouder om de ouder te zijn die zij wil zijn. Wij weten niet wat jij nodig hebt. Schroom niet om te vragen wat je nodig hebt. Dat kun je doen via deze website, www.kokumu.com, via facebook, https://www.facebook.com/kokumu23/?ref=bookmarks, of stuur ons een email, info@kokumu.com

Abonnementen

Basisabonnement voor Edu-Center Kokumu is 75 euro per maand.

Hiervoor kun je bij ons terecht voor:

  • een luisterend oor ( tijd 30 minuten)
  • meditatie ( 1 uur)
  • conflict met partner (bemiddeling 30 min)
  • conflict met kind (bemiddeling 30 min)
  • Gestressed (inkleuren mandala 1 uur)

 

 

 

 

 

Je kunt je bij ons abonneren.

Je kunt een abonnement gebruiken met 2 volwassenen.
1 abonnement is goed voor 4 activiteiten per maand.

 

 

De activiteiten zijn:

 

 

 

 

 

 

 

1. Ezine SpelendWijs

Een gratis abonnement voor mijn eZine SpelendWijs, die je in je email postvak ontvangt. Deze zit vol met tips en informatie over opvoeding. Elke keer een hoofdartikel met tips en tools om de ouder te zijn die jij wilt zijn. Als je inschrijft voor de eZine dan ontvang je als bonus mijn mini e-book SpelendWijzer. In de eZine worden regelmatig diensten gratis weggegeven.

2. Informatieavond (open avond)op afspraak

Op deze avond zal ik wat vertellen over onze werkwijze maar deze avonden zijn er voornamelijk voor jullie om kennis te kunnen maken met mijn werkwijze en de essentie ervan te ervaren.

3. Oudergroep

Nadat je op de informatie avond bent geweest en enthousiast bent geraakt over de werkwijze, heb je je aangemeld voor de oudergroep. Je bent dus samen met max. 8 ouders in een groep en jullie gaan onder begeleiding de tools van “De kracht van luisteren in de praktijk brengen. Het basis idee is dat je zelf eerst aandacht moet krijgen om aandacht te kunnen geven.

4. Een emailgroep

Dit is een gratis service als je een abonnement neemt en dan lid wordt van Kokumu. Wat je nodig hebt is een emailadres, die je dan meteen kunt krijgen en als je zelf geen computer hebt kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een van onze pc’s. Je kunt dan met ouders van Nederland en Curaçao uitwisselen en contact maken.

5. Spreekuur

Je hebt vragen over de school van je kind, je kunt conflictsituaties inbrengen, Er is ruimte voor thema’s zoals seksualiteit en nog veel meer. Je wordt begeleid om de volgende stap vooruit, te kunnen zetten.
Elke week op dinsdag van 11.00-12.00 is er spreekuur. Bel gerust om een afspraak te maken.
Het spreekuur kan life, telefonisch of online

6. Cirkels 2012
Voor ouders en leerkrachten, die met elkaar willen uitwisselen over verschillende thema’s m.b.t. opvoeden. De thema’s waar het in een cirkel over gaat breng jij in.

6. Trainingen
-Spelen met je kind.
Het gaat om speciale tijd aan je kind aanbieden. Dit kun je mooi combineren met de oudergroep. In de oudergroep oefen je om aandacht te hebben en dat heb je nodig bij deze training. Je kunt kiezen voor de individuele versie of de groepsversie met max. 4-5 ouders. Duur 16 weken.

– De opleiding.
Dit is een groep mensen die opgeleid willen worden om ouders te coachen tijdens de training “Spelen met je kind”. Ouders die gemotiveerd zijn om via deze training te groeien in hun relatie met hun kinderen, kunnen zich natuurlijk aanmelden voor deze training. Andere opvoeders zoals leerkrachten, trainers, personeel kinderbescherming, internaten, opvang enz. Zijn van harte uitgenodigd om deze training te volgen. Het is gegarandeerd een vooruitgang voor elk werk wat je hierna zult doen. Duur 24 weken

– Familieconferentie.
Dit is een succesvolle manier om samen met je familie oplossingen te vinden voor gezinssituaties waar je alleen niet uitkomt. Duur 8 weken voorbereiding en 1 dag voor de conferentie.

– Schoolcirkel.
Op deze manieren kunnen alle problemen m.b.t. de school van je kinderen op inspirerende wijze worden opgelost. Duur 8 weken en een dag voor de cirkel.

Deze trainingen kunnen online en life gevolgd worden.Bij aanmelding ontvang je per email alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

Het abonnementen systeem.
Om gebruik te maken van deze diensten wordt je lid van Kokumu door je voor een bepaalde periode te abonneren.
Je kunt het abonnement per maand, kwartaal, per half jaar of per jaar betalen.
Voor de groepsactiviteiten moeten er min. 4 en max. 8 aanmeldingen zijn. Je doet per week 1 activiteit.
Activiteiten die langer duren dan je abonnementsperiode gelden niet voor dat abonnement.
Voor meer informatie neem contact op via email: info@kokumu.com
of telefonisch 59997371425 / 59996642719 / 5203243

Tarieven

Maand Naf200/€200
Kwartaal Naf600/ €600
Half jaar Naf1200/€1200
Een jaar Naf2400/€2400